0747.415.637 / 0752.841.502

Ursitoare

Pentru ca petrecerea de botez sa fie completa, nu stati pe ganduri si invitati zanele ursitoare!

Petreceri pentru copii Bucuresti - Ursitoare la botez - Cele trei ursitoare

Echipa Party Staff a pregatit pentru dumneavoastra o serie de spectacole ca desprinse din povesti. Textul este unul inedit in care se gasesc momente emotionante si amuzante deopotriva. Ursitoarele sortesc pruncului cele mai importante virtuti pentru ca acesta sa urmeze o viata frumoasa, imbelsugata, corecta si plina de impliniri.

Personalizam textul special pentru fiecare copilas in parte iar acesta este motivul pentru care fiecare reprezentatie este una diferita. Spectacolul este unul interactiv care ii va tine cu sufletul la gura pe invitati.

Momentul culminant al serii este acela in care isi face aparitia ursitoarea cea rea care vine cu toate ca nu e dorita. In afara faptului ca momentul este unul amuzant, aceasta are in realitate menirea in final de a reliefa micutului ca in viata nu este totul usor.

Petreceri pentru copii Bucuresti - Ursitoare la botez - Daruri pentru nou nascut de la ursitoareBebe primeste darurile zanelor in functie de zodie, data si ora nasterii, nume si calculul numerologic.

La sfarsit, dupa ce zanele ofera cutiuta magica cu toate cele necesare unei vieti rodnice si insemnatatea lor, sunt implicati parintii, nasii, bunicii iar apoi restul invitatilor.

Pentru ca ursirea sa fie completa si cu siguranta implinita, cei mai apropiati copilului trebuie sa ia parte la spectacol si sa contribuie cu vorbe si ganduri frumoase, iar emotiile fiecaruia in parte vor face ca seara sa fie una de neuitat.

 

Dupa ce micutul a fost ursit, nu trebuie sa uitam nici de cei maiĀ Petreceri pentru copii Bucuresti - Ursitoare la botez - Ingerasmari. Asa ca, spre deliciul copilasilor invitati la petrecere si de ce nu, a adultilor cu suflete de copii, ingerasul care a insotit ursitoarele face ca prin minune sa apara pe chipurile lor fluturasi, zane, floricele si chiar super eroi.

Face-painting-ul ramane una din cele mai indragite activitati si de aceea nu poate lipsi de la primul eveniment important din viata micutului dumneavoastra.

Copiii invitati vor astepta cu sufletul la gura sa fie transformati in zane sau super-eroi.