0747.415.637 / 0752.841.502

Despre Party Staff

 

Party Staff - Petreceri copii Bucuresti - Despre noi

 

Copilaria, miracolul vietii noastre, pe care fiecare dintre noi am lasat-o in urma, in dorinta fierbinte de a ne maturiza, de a deveni independenti, de a iubi si a fi iubiti cu pasiune, dupa o vreme, pare sa-si ceara drepturile.

Primim a doua sansa, aceea de a retrai minunea prin si alaturi de copii nostri. Acum maturi, invatam sa pretuim fiecare clipa, sa-i intelegem savoarea, fara graba.

Intalnirea dintre copil si personajul lui preferat este, intotdeauna, emotionanta. Uimirea si curiozitatea din ochii copiilor sunt nemasurate si rasplatesc pe deplin, eforturile tuturor celor implicati: parinti si animatori, deopotriva.

Cat de usor putem transforma un vis in realitate, ce cale simpla de a trece, alaturi de copii, in lumea povestilor, a viselor implinite!

Factorul educativ al acestor petreceri pentru copii este unul de loc de neglijat. Copii nostri sunt la varsta la care au nevoie de modele cu care sa se masoare, sa se identifice. Personajele preferate sunt cele care te invata frumusetea, curajul, puritatea, generozitatea, bucuria vietii. Ce dar frumos pentru copilul nostru in ziua sa aniversara, atunci cand Cerurile ii sunt deschise.

Party Staff s-a nascut din dorinta de a darui celor mici zambete de bucurie si parintilor multumirea, linistea si garantia unei petrecere perfecte pentru micutii lor fara bataie de cap si fara a cheltui sume mari de bani.

Scopul nostru este de a oferi clientilor nostrii cele mai bune serivicii posibile prin utilizarea continua a cunostintelor si a experientei acumulata pe parcursul anilor.

Suntem mandrii sa spunem ca, datorita muncii, determinarii, si dragostei pentru meseria noastra, devenim din ce in ce mai indragiti de copii si parinti, dovada face fidelitatea pe care ne-o arata cu trecerea fiecarui an, si a fiecarei aniversari.

Speram ca veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie si din varietatea de produse si pachete sa gasiti varianta optima in conformitate cu dorintele si nevoile dumneavoastra.

Dacă aveţi orice întrebări sau comentarii, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi. Vom fi bucuroşi sa personalizam un pachet pentru a satisface nevoile dumneavoastră specifice!

Baietelul din anii trecuti este astazi un adevarat cavaler iar frumoasa domnisoara mai pastreaza in ochi acea licarire jucausa a fetitei care privea cu uimire lumea in care tocmai venise.

Copiii cunosc deja toate personajele din povesti, nu mai e vorba de o identificare cu personajul ci, mai degraba de o prietenie secreta intre copil si personaj. De aceea puteti invita atat zane sau printese cat si super eroi din filme si desene animate, clowni si pirati.