0747.415.637 / 0752.841.502

Sagetator

-I-auzi la el, sah? Cam tocilar!

Comentariul se facuse auzit ca un elefant in magazinul cu portelanuri, caci se lasase o liniste neobisnuita dupa ce Dragos isi terminase prezentarea. Toti copiii erau, intr-un fel, intimidati. Insa nimeni nu stia de ce. Marian incercase sa sparga gheata invizibila ce parea sa il prinda si pe el, facand glume pe seama lui Dragos si a Mihaelei, care aveau preocupari foarte diferite fata de niste copii normali. Problema era ca nu dorea sa se faca auzit de toti, ci doar de Andrei, cu care facuse comentarii pe toata durata prezentarilor celorlalti copii.

 

Se ridica rusinat si isi ceru scuze ca l-a suparat pe Dragos, insa scuza parea mai mult adresata Mariei decat baiatului . Adevarul era ca dorea sa nu interactioneze cu Dragos deloc.

-Prezinta-te, te rog. Maria il indemna, cu o spranceana ridicata. “Daca si baiatul asta e la fel ca Andrei, o sa fiu tare obosita la terminarea acestei tabere!” gandi ea.

 

-Ma numesc Marian Ifrim si la scoala imi plac sportul si cursurile de innot. In timpul liber… ei bine, fac de toate. Dar nu imi place sa fac ceva daca altcineva imi spune sa o fac.

Sinceritatea sa senina o lasa masca pe Maria. Mai rar sa vada asa un copil care nu cauta scuze pentru propriile nazbatii.

Il recunoscuse pe Marian ca fiind unul dintre amicii apropiati ai lui Andrei, insa acesta parea sa nu aiba o fire identica cu a acestuia. Era atent la introducerile copiilor, desi facea glume pe seama lor dupa ce terminau. De la sosirea in tabara, principala sa preocupare fusese sa invete cat mai multe lucruri despre ceea ce se petrecea intr-o tabara. Se interesase de diverse activitati si intrebase si despre ce altceva ar mai putea face.

Nu de putine ori se gandise Maria sa stea cu ochii pe el ca pe butelie- Marian parea sa aiba o inclinatie spre plimbari si calatorii in general, si a insistat mult sa participle la plimbari inafara terenului pe care tabara isi desfasura activitatile. Intr-adevar, majoritatea Sagetatorilor erau firi active si in permanenta agitate de ceva, iar Marian nu parea sa faca execeptie de la regula.

“Nu e ca George- E si mai obositor!” isi spuse Maria, agitata, insa multumita ca, macar, Dragos nu ii agasa pe ceilalti copii din adins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>