0747.415.637 / 0752.841.502

Rac

www.partystaff.ro.copilul.rac-Bun, ia sa vedem… incepu Maria. Tu, cu rochita maro! Vrei sa ni te prezinti? o intreba, desi vazu cativa copii cu mainile in aer, dornici sa se prezinte.

Fetita parea ca nu o auzise, insa un ghiont din partea unui baiat de langa ea o facu sa revina la realitate. Se uita cu ochi tematori in jur si o auzi din nou pe Maria, care o ruga sa se prezinte.

Aceasta trase aer in piept si expira, parand agitata. Incepu sa vorbeasca cu o voce tremuratoare, jucandu-se cu poalele rochitei.

-Ilinca… Ma cheama Iinca Balcescu… Imi place sa ma joc cu fratii mei si sa desenez… si la scoala imi plac desenul si limba romana.

Fetita se aseza repede si incerca sa se confunde cu peisajul, poate asa nu o sa o mai vada nimeni…

Mariei ii paru rau pentru Ilinca, privind fetita cu parul lung si blond cum se ghemuise asteptand ca toti ceilalti sa se prezinte, ca sa poata intra inapoi in cabana. Isi aminti ca Ilinca a ramas in statia de autobuz cateva minute dupa ce toti ceilalti copii au plecat spre cabana si facuse cu mana autobuzului ce se indeparta din ce in ce mai mult. Dupa ce a intrat in cabana si si-a deschis ghiozdanul pentru a-si aseza lucrurile in dulap, Maria observase cum fetita, inainte de a-si scoate hainele asezate la indemana, scosese o poza cu ea si restul familiei sale pe care o aseza pe noptiera. Ilinca a privit cateva clipe fotografia cu nostalgie si iubire, daruindu-le o imbratisare imaginara, si apoi si-a scos restul lucrurilor.

Era clar ca Ilincai ii era dor de casa, de aceea nu se implicase prea mult in activitatile care se desfasurasera deja, precum trasul cu arcul, si nu s-a jucat cu ceilalti copii cand acestia incepusera sa se joace cu mingea.

Mariei se gandi sa sune acasa la Ilinca, si apoi sa o lase sa vorbeasca cu parintii ei pentru cateva minute. Era sigura ca Ilinca va deveni mai vesela cand le va auzi vocile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>