0747.415.637 / 0752.841.502

Leu

www.partystaff.ro.leuMaria isi scoase un carnetel din buzunarul pantalonilor, si isi nota pe o foaie neinceputa idea de a-I suna pe parintii fetitei careia ii era dor de casa, pentru ca ii era teama ca o va uita intre timp, apoi ii privi din nou pe restul copiiilor care inca nu se prezentasera.

Dintre toti copiii, era un baiat are i-a atras atentia imediat cum a ajuns in tabara. Parea putin mai inalt decat George, avea parul negru ciufulit si ochii de un caprui deschis, care pareau sa fie de culoarea cihlimbarului datorita luminii focului.

Il chema Rares  si a fost intre primii copii care au vrut sa faca tot ce se putea in tabara, inca de cand a coborat din autobuz. Nu era tocmai bun la tir cu arcul, si nici deosebit de puternic fizic pentru a face fata intregului traseu de cu obstacole, care, de atlfel, era facut pentru copiii mai mari, insa Maria l-a observat foarte usor datorita energiei pe care o emana; stia ca nu este prea bun la unele lucruri, insa acest lucru nu il oprea din a incerca sa faca totul. Si, culmea, de obicei ii infrangea pe ceilalti copii la intrecerile de orice fel.

Era, in alte cuvinte, un mic rege al terenului de joaca.

A pierdut insa o singura data, la un joc de fotbal intre baieti, pentru ca portarul echipei a alunecat in timp ce apara poarta, si de atunci a refuzat sa se mai joace cu el pentru ceva vreme. Era clar ca baiatul era mandru de realizarile sale numeroase si nu prea stia sa piarda, chiar daca era vorba de un simplu joc intre copii. Ba chiar s-a suparat si mai tare cand unul dintre baieti l-a numit “fandosit”, pentru ca Rares a luat o pauza de la joaca doar pentru a-si schimba tricoul pe care il murdarise cu noroi. Era un rege, si acum era un rege cu mandria ranita.

-Rares, asa te cheama, nu? Eu te stiu, dar ar trebui sa te prezinti si celorlalti copii.

-Bine, atunci! Ma numesc Rares Moisescu si ocupatiile mele preferate sunt plimbarile si cititul de carti cu aventuri, iar la scoala imi plac cel mai mult limbile straine.

Baiatul zambi cu gura pana la urechi, cand ceilalti il privira in timp ce se prezenta. Cu siguranta iubea sa fie in centrul atentiei, se gandi Maria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>