0747.415.637 / 0752.841.502

Gemeni

www.partystaff.ro.gemeniAndrei se opri din ras si se ridica imediat in picioare, apoi se uita lung la Maria.

-Stai… ce trebuia sa spun, din nou?

Maria ii lasa pe copii sa se opreasca din ras si ii reaminti sa isi spuna numele complet, ce ii place sa faca in timpul liber si care este materia lui preferata.

-Bun atunci… Sunt Andrei Manu, imi place sa merg pe bicicleta si sa stau afara cu prietenii… Si materia mea preferata este sportul. Nu ma omor cu alergatul, dar e mai bine decat alte ore de curs!

Maria suspina si gandi ca se asteptase la acest raspuns… De cum coborase din autobuz, Andrei a fost in permanenta inconjurat de noii sai amici, desi, inainte sa se urce in el, nu cunostea decat cativa copii. Parea genul de pierde-vara cu un mare potential pentru orice, daca si-ar da interesul. Sportul pare materia preferata a lenesilor si codasilor la invatatura, doar pentru ca nu implica teme, extemporale si intrebari incuietoare insa Andrei nu parea a fi tipul de om lenes. Probabil ca a mintit despre materia preferata, ca sa nu fie luat in deradere de catre copiii din tabara.

Andrei nu era prea inalt, nici nu arata deosebit in vreun fel; avea, insa, un fel de “aura” ce parea sa ii atraga pe ceilalti copii, care imediat ii cautau compania. “Bun de politician”, gandi Maria.

Maria era intr-un fel ingrijorata ca prezenta lui Andrei i-ar putea afecta negativ pe ceilalti copii din tabara, pentru ca a auzit de la supraveghetorii cu experienta ca fiecare nou grup de copii are un “cap al rautatilor”. Momentan a aratat ca are “stofa de creeat probleme” cand a ras de numele Violei, insa Maria prefera sa spere ca Andrei este un copil bun.

Se uita la copiii care inca nu s-au prezentat si observa imediat o fetita care nu socializa cu nimeni. Isi aminti ca nu o vazuse vorbind cu cineva inca, de cand a coborat din autobuz, ci a preferat sa ramana singura.

-Bun, ia sa vedem… incepu Maria. Tu, cu rochita maro! Vrei sa ni te prezinti? o intreba, desi vazu cativa copii cu mainile in aer, dornici sa se prezinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>