0747.415.637 / 0752.841.502

Fecioara

Urmatoarea persoana care se prezenta copiilor era Mihaela.

Maria o vazuse mai devreme cum le facea observatie unui grup de baieti galagiosi sa faca liniste, pentru ca ea si alti doi copii citeau pe o banca si ii deranjau. Desigur, asta o facu sa intre in vizorul bufonului George, drept “printesa de gheata”, pentru ca era destul de distanta cu ceilalti copii si se imbraca cu hainute calcate si apretate. Ceilalti copii o considerau ca fiind increzuta, insa Mihaela era, de fapt, foarte modesta si timida, desi nu ezita sa ii critice pe cei ce greseau cu ceva. Desigur, era bine intentionata, insa ceilalti copii o vedeau doar ca pe o fata plicticoasa care cauta doar sa ii deranjeze cu critici, de parca ar fi fost mama lor.

Mihaela ridica mana, dorind sa se prezinte, si Maria ii facu semn ca poate incepe.

-Buna. Ma cheama Mihaela Cosu si cel mai mult imi place sa citesc si sa o ajut pe mama in bucatarie. A, si materia mea preferata la scoala este fizica.

-Dar abia la anul studiem fizica! Facu un baiat de langa ea, privind-o mirat.

-Da, dar eu am citit carti cu exercitii de fizica si pare distractiva! Zambi Mihaela.

Copiii o priveau de parca era de pe alta lume.

Mihaela se infiora putin cand vazu cate perechi de ochi o priveau cu mirare, si se aseza imediat pe busteanul tinut pe post de banca. Isi scoase carticica din buzunar si se preface ca citeste, sperand ca astfel ceilalti nu ii vor mai da atentie.

Maria se abtinu cu greu din ras cand vazu cum se inrosise Mihaela, dupa ce a dezvaluit afinitatea sa pentru un subiect pe care foarte putini oameni o agreau la varsta ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>