0747.415.637 / 0752.841.502

Capricorn

Maria isi lua o clipa privirea dinspre Marian, uimita fiind de faptul ca il vedea pe Dragos discutand cu altcineva. Numele ei era Cristina, daca isi aducea bine aminte. Facuse cunostinta cu ea cand o vazuse in fata cabanei, cu un bloc de schite si cu creionul in mana. Pe colile caietului vazuse cateva schite frumoase cu florile ce cresteau in zona, si schitele pareau facute cu o precizie fotografica, chiar. Cristina i-a spus ca ii place sa exerseze desenul, pentru ca, daca exerseaza destul, intr-o buna zi poate deveni architect precum tatal ei. Acesta nu apuca sa petreaca mult timp cu Cristina din moment ce serviciul ii cerea sa faca deplasari, insa, cand se revedeau, fiica sa ii arata prompt cele mai recente schite ale ei.

-Cristina, nu vrei sa te prezinti celorlalti copii?

Fata afisa un zambet mic, fiind putin ingrijorata ca Maria se suparase cand vazuse ca vorbea cu Dragos in loc sa stea cuminte.

 

-Numele meu este Cristina Iordache. Materia mea preferata la scoala este istoria, dar imi plac si limbile straine. Si in timpul liber desenez.

-Bine, dar cum de nu iti place la scoala si desenul? O intreba Maria.

-Ceea ce ni se explica la desen e plicticos… ni se explica de parca am fi niste copilasi mici. Eu deja stiu multe lucruri din domeniul desenului pe langa ceea ce ne preda profesoara, raspunse ea cu o atitudine foarte demna pentru cineva de varsta sa.

Precum Dragos, Cristina parea indiferenta fata de ceilalti copii. Pe ea o preocupa doar desenul. Prefera, daca avea chef sa discute cu cineva, sa vorbeasca cu instructorii din tabara sau cu Dragos, care ii parea cel mai matur copil de acolo, desi felul in care vorbea trada faptul ca nu era prea iscusita in interactiunile sociale, un lucru tipic Capricornilor care prefer sa fie linistiti, maturi si sa se preocupe de propriile planuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>